071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief 2

4 september 2020 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

Ik kan me voorstellen dat het  bericht over het afblazen van de schoolreisjes en de kerkviering voor enige beroering heeft gezorgd. Een aantal mensen heeft mij aangesproken om aan te geven dat men hier tevreden mee was, al vonden de kinderen het jammer. Ik heb 3 mailtjes gekregen van ouders met een ander standpunt, die ik individueel heb beantwoord.

    Omdat de besmettingen voor de vakantie flink afgenomen waren, hoopten we dat deze trend zich zou doorzetten. We hadden de schoolreisjes voorbereid evenals de kerkviering aan het begin van het schooljaar. Maar toen bleek alles toch weer net iets anders te zijn. Zucht. Het coronavirus is er nog steeds. Dat betekent regels en ook wel wat zorgen. Gaat het goed met iedereen? Houdt het team het vol? Hoe zorgen we ervoor dat alle volwassenen zich aan de anderhalve meter houden. Is er nog niemand ziek? Het najaar moet nog beginnen. Vragen als: we zijn al blij dat we ‘gewoon’ open zijn, moeten we nu nog meer willen? Is dit wel veilig genoeg? Al met al een moeilijke afweging, want je haalt niet zomaar een streep door iets wat zorgvuldig is voorbereid en waar de kinderen naar uitkijken. Weer een zucht. Maar we hebben het toch gedaan. Het is een heftige tijd en als het niet 100% goed voelt, is het beter om het niet te doen.

De Josephschool laat niet door angst leiden en probeert een hoopvol perspectief vast te houden. Wees ervan overtuigd dat we er samen voor zorgen dat de kinderen een fijn schooljaar zullen beleven. Zelfs zonder het schoolreisje, kerkviering en pleinfeest.

future

Hartelijke groet,
Monica Tolenaar

nieuwsbrief-20202021-2

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This