071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 1

4 september 2020 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

Ik hoop dat u met uw gezin heeft kunnen genieten van een mooie zomer. Wellicht een staycation of misschien bent u er toch op uit gegaan? De school staat klaar om alle kinderen te kunnen ontvangen. Het gebouw is gepoetst, er zijn kleine klussen en reparaties verricht en in de midden- en bovenbouw zijn er nieuwe digitale borden geplaatst. Ook altijd spannend: (bijna) alle teamleden zijn op hun post en goed voorbereid voor dit nieuwe schooljaar.

Vrijdagmiddag hebben we de aula van het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat mogen gebruiken om het schooljaar coronaproof te kunnen openen. We hebben een bijzondere middag beleefd met neuropsycholoog en wetenschapsjournalist Mark Mieras. Hij heeft ons op een andere manier laten kijken naar het brein van kinderen. Het was erg boeiend en een mooie start voor het team. Zijn slotzin: “Wees gelukkig” gericht aan de leraren, zorgt er vást voor dat de kinderen meer gaan leren!

x

Een kleine update vanuit de personele bezetting; Jasmijn vd Bosch, leerkracht van groep 6A gaat ons helaas per 1 oktober verlaten. Zij is op zoek naar een andere uitdaging buiten het basisonderwijs. We zullen onze creatieve collega gaan missen. De groep zal verder worden begeleid door Dennis Veugelers, die al op vrijdag aan de groep verbonden is. Dennis heeft de laatste jaren ook gym gegeven (samen met Sander v Weerlee), maar keert nu weer terug naar de groep. In de zomervakantie hebben we een enthousiaste gymdocent kunnen vinden, die op maandag t/m donderdag zijn lessen zal gaan overnemen. Zijn naam is Frank Geux en hij stelt zich binnenkort aan u en de kinderen voor. Frank start op 1 oktober.

In een aparte Schoudercom mail heb ik u geïnformeerd over de laatste wijzigingen i.v.m. corona.

We zijn gewend om het schooljaar te openen met een aantal informatieavonden voor de ouders. Deze worden normaliter georganiseerd voor de kleuters, de groepen 3 en de groepen 8.

Om een en ander coronaproof te kunnen organiseren, zullen we het anders dan voorheen gaan doen.

De kleuteravond op dinsdag 8 september is alleen bestemd voor ouders van kinderen, die net gestart zijn of binnenkort gaan starten en het oudste kind van het gezin zijn.

De infoavond op woensdag 2 september voor de ouders van groep 3, is alleen bestemd voor de ouders van de oudste kinderen in het gezin.

De infoavond voor ouders van groep 8 vervalt. In plaats daarvan wordt een uitgebreide toelichting geschreven en zullen de ouders op korte termijn door de leerkrachten worden uitgenodigd.

Alle verdere info ontvangt u via de leerkrachten.

Ik wens alle kinderen een mooi en hoopvol schooljaar toe!

x

Monica Tolenaar

nieuwsbrief-20202021-1

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This