071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 7

Nieuwsbrief 7

9 oktober 2020 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

De ouders van de groepen 3 en 4 zijn deze week in gesprek gegaan met de leerkrachten. Ik denk dat het fijn was om elkaar eindelijk écht te kunnen spreken en informatie uit te kunnen wisselen.

De kinderen van de groepen 4 & 5 zijn deze week verrast met een bezoekje van de schrijver van de Gorgels, het bekende kinderboek. Dat was nog eens een voorleessessie!

En ondertussen is er in deze Kinderboekenweek in alle groepen veel gelezen, voorgelezen en gesproken over het thema “geschiedenis”.

Op ons terrein staat nog steeds een oud schoolgebouw. AL heel lang wordt er gesproken door de Gemeente over een nieuwe bestemming. Vorige week was er een informatieavond voor omwonenden om de laatste plannen toe te lichten. Als alles door de inspraak komt, wordt er een nieuwe sportzaal gerealiseerd. Dat betekent dat wij dan meer uren in de grote zalen kunnen besteden en dat is voor de kwaliteit van ons bewegingsonderwijs heel belangrijk. Het wordt wel een kwestie van een lange adem; als alles mee zit, zou het gebouw er misschien in 2023/2024 kunnen staan. Namens de Josephschool zal Koen de Wit (MR-lid) aan  de klankbordgroep deelnemen.

Hartelijke groet,
Monica Tolenaar

nieuwsbrief-7

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This