9 oktober 2020 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

De ouders van de groepen 3 en 4 zijn deze week in gesprek gegaan met de leerkrachten. Ik denk dat het fijn was om elkaar eindelijk écht te kunnen spreken en informatie uit te kunnen wisselen.

De kinderen van de groepen 4 & 5 zijn deze week verrast met een bezoekje van de schrijver van de Gorgels, het bekende kinderboek. Dat was nog eens een voorleessessie!

En ondertussen is er in deze Kinderboekenweek in alle groepen veel gelezen, voorgelezen en gesproken over het thema “geschiedenis”.

Op ons terrein staat nog steeds een oud schoolgebouw. AL heel lang wordt er gesproken door de Gemeente over een nieuwe bestemming. Vorige week was er een informatieavond voor omwonenden om de laatste plannen toe te lichten. Als alles door de inspraak komt, wordt er een nieuwe sportzaal gerealiseerd. Dat betekent dat wij dan meer uren in de grote zalen kunnen besteden en dat is voor de kwaliteit van ons bewegingsonderwijs heel belangrijk. Het wordt wel een kwestie van een lange adem; als alles mee zit, zou het gebouw er misschien in 2023/2024 kunnen staan. Namens de Josephschool zal Koen de Wit (MR-lid) aan  de klankbordgroep deelnemen.

Hartelijke groet,

nieuwsbrief-7