071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11

Nieuwsbrief 11

14 november 2020 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

De Sinterklaastijd is aangebroken en we verheugen ons al op deze gezellige tijd. Nu is het extra jammer dat u geen kijkje kunt komen nemen in de versierde school! Hopelijk wordt u via de klassenblogs goed op de hoogte gehouden en blijft u toch bij de school betrokken.

Ik heb u via een aparte mail geïnformeerd over de nieuwe manier om uw kind af te melden. Eigenlijk vind ik het onpersoonlijk om het op deze manier te gaan doen, maar ik denk dat het wel tijdwinst oplevert en meer overzicht voor de teamleden. Zeker nu alle ambulante collega’s ’s morgens buiten staan, is het namelijk lastig om alle telefoontjes aan te nemen.

Onze Snappet coach Léon Baaij heeft vorige week een film gemaakt met een duidelijke uitleg over het leermiddel Snappet. We werken op de Josephschool vanaf groep 4 met deze digitale verwerkingsmethode. Door de film wordt de werkwijze en de interpretatie duidelijk gemaakt. We merken dat er regelmatig vragen zijn; het aantal keren dat de film bekeken is, vind ik echt nog veel te laag. Neem eens de tijd op een regenachtige zondagmiddag en ga daarna het gesprek met uw kind aan. Nog leuker is het misschien wel om het filmpje samen te bekijken. Doen, hoor!

Sinds vorig jaar houden we een informatieavond over Snappet voor de ouders van de groepen 4. We hebben deze avond dit jaar vervangen door deze video. Het leek ons ook interessant voor ouders uit andere groepen.

Vrijdag ontvangen de kinderen uit groep 4 t/m 8 een tussenrapport met de aanvullende informatie, die u bij het juniverslag moest missen. Het is dus écht een basisverslag en alleen gericht op de hoofdvakken.

Fijn weekend gewenst!

Monica Tolenaar

nieuwsbrief-11

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This