071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13

Nieuwsbrief 13

13 december 2020 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

In deze Technolab-weken is er veel geleerd en op een andere manier dan vaak in het klaslokaal gebruikelijk is. Ik hoop dat de kinderen met enthousiaste verhalen zijn thuisgekomen over datgene wat zij ervaren hebben. Lees hier meer over verderop in deze nieuwsbrief.

En dan nadert nu het Sinterklaasfeest! Voor de kinderen wordt het op vrijdag 4 december nét zo’n gezellig feest als anders. Voor u is het even slikken dat u geen getuige kunt zijn van een spectaculaire intocht op het plein onder de muzikale begeleiding van de Pietenband. In dit jaar is er ook geen Sinterklaashuis in de stad en is er een alternatief bedacht; deze week ontvingen de kinderen uit groep 1 t/m 5 een leuk “gouden” prentenboekje over Sinterklaas. De boekjes werden gebracht door een paar Pieten, die de dozen op het podium deponeerden. Deze actie ging natuurlijk niet ongemerkt voorbij en met name de kleuters vonden dit bezoek reuze interessant. De Pieten droegen een mondkapje, zoals dat op school gebruikelijk is voor bezoekers. Eén van de kleintjes riep: “Juf, juf, dat is een mondkapjespiet!”

Volgens mij komt deze uitspraak in aanmerking voor de verkiezing van “Woord van het Jaar 2020.”

Vanaf 9 december ontvangen we weer graag uw bijdragen voor de Voedselbank. In de volgende nieuwsbrief leest u welke levensmiddelen er worden gevraagd.

Monica Tolenaar

nieuwsbrief-13

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This