13 december 2020 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

In deze Technolab-weken is er veel geleerd en op een andere manier dan vaak in het klaslokaal gebruikelijk is. Ik hoop dat de kinderen met enthousiaste verhalen zijn thuisgekomen over datgene wat zij ervaren hebben. Lees hier meer over verderop in deze nieuwsbrief.

En dan nadert nu het Sinterklaasfeest! Voor de kinderen wordt het op vrijdag 4 december nét zo’n gezellig feest als anders. Voor u is het even slikken dat u geen getuige kunt zijn van een spectaculaire intocht op het plein onder de muzikale begeleiding van de Pietenband. In dit jaar is er ook geen Sinterklaashuis in de stad en is er een alternatief bedacht; deze week ontvingen de kinderen uit groep 1 t/m 5 een leuk “gouden” prentenboekje over Sinterklaas. De boekjes werden gebracht door een paar Pieten, die de dozen op het podium deponeerden. Deze actie ging natuurlijk niet ongemerkt voorbij en met name de kleuters vonden dit bezoek reuze interessant. De Pieten droegen een mondkapje, zoals dat op school gebruikelijk is voor bezoekers. Eén van de kleintjes riep: “Juf, juf, dat is een mondkapjespiet!”

Volgens mij komt deze uitspraak in aanmerking voor de verkiezing van “Woord van het Jaar 2020.”

Vanaf 9 december ontvangen we weer graag uw bijdragen voor de Voedselbank. In de volgende nieuwsbrief leest u welke levensmiddelen er worden gevraagd.

nieuwsbrief-13