13 december 2020 | Nieuwsbrief

monica

Beste ouders,

We gaan de laatste week voor de kerstvakantie in; van oudsher een week met veel gezellige activiteiten. In de afgelopen week zijn al de eerste voorstellingen geweest van de kerstmusicals van de groepen 7. Gespeeld voor kinderen van de school en gefilmd om de ouders thuis ook mee te kunnen laten genieten.

Elders in deze nieuwsbrief vindt u informatie over de kerstvieringen in de kerk a.s. donderdag. Helaas kunnen we u daar niet ontvangen, maar zullen we foto’s in de blogs verwerken.

Op vrijdag vindt het kerstontbijt plaats. Hierover bent u door de leerkrachten en/of klassenouders geïnformeerd. Het worden vást heel gezellige dagen, waar de kinderen zich op verheugen en met plezier op zullen terugkijken als de vakantie begonnen is.

De vakantie begint vrijdag om 12.00 uur.

De afgelopen week was het een uitdaging om alle groepen op school te kunnen houden. Al met al “rollen” we heel goed door de coronatijd heen, maar soms is er zo’n dag dat de organisatie van de school een pittige klus is. Als ik u een bericht moet sturen dat we de klas niet kunnen opvangen, is dat het laatste wat ik wil. En ik merk dat ook de leerkracht zélf zich er bezwaard door voelt. Gelukkig reageert u er allen positief en begripvol op. Dank daarvoor!

Blijf in ieder geval alert op meldingen via Schoudercom. Ook ’s morgens vroeg kan het gebeuren dat ik u moet vragen om uw kind thuis te houden.

nieuwsbrief-15