071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16

Nieuwsbrief 16

19 december 2020 | Nieuwsbrief

monica

Beste ouders,

En dan begint nu de kerstvakantie! Na een drukke week, voor u om werk en zorg te moeten combineren, en voor ons om alles zo goed mogelijk voor te bereiden. De oliebollentractatie viel in de smaak bij de kinderen. Heerlijk om iedereen zo tóch nog even te zien genieten!

Mochten er nog nieuwe ontwikkelingen te melden zijn in verband met de coronamaatregelen, dan zal ik u een tussentijds bericht sturen.

Voor nu wil ik iedereen hartelijk danken voor alle hulp en inzet in dit afgelopen jaar.

We hebben voor de kinderen een een filmpje gemaakt om hen goede kerstdagen en een fijne vakantie te wensen. Dank aan meester Léon voor de techniek! Youtube link
  

Namens alle medewerkers van de Josephschool:

new

Cynthia, Marion, Zoë, Tamara, Irene, Iris E, Saskia, Lotte, Kitty, Kristi, Rosanne, Patricia, Suzanne, Myrthe, Monica B, Babet, Samira, Eline, Renate, Wendy, José V, Femke, Esther, Rémi, Dexter, Roswitha, Diana, Mandy, Joyce, Karen, Simone, Dennis, Odette, Anne, Rosemarijn, Iris C, Léon, Hetty, Laura, Loesanne, Edwin, Harriët, Francine, José O, Ilse, Marloes, Hannie, Johan, Angela, Sander, Frank S, Frank G, Arina, Marleen, Ivonne, Joke, Bea, Mariëlle, Jenske, Ellen, Yolanda, Momo, Charlotte, Natasja, Fleur en Joop

nieuwsbrief-16

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This