19 december 2020 | Nieuwsbrief

monica

Beste ouders,

En dan begint nu de kerstvakantie! Na een drukke week, voor u om werk en zorg te moeten combineren, en voor ons om alles zo goed mogelijk voor te bereiden. De oliebollentractatie viel in de smaak bij de kinderen. Heerlijk om iedereen zo tóch nog even te zien genieten!

Mochten er nog nieuwe ontwikkelingen te melden zijn in verband met de coronamaatregelen, dan zal ik u een tussentijds bericht sturen.

Voor nu wil ik iedereen hartelijk danken voor alle hulp en inzet in dit afgelopen jaar.

We hebben voor de kinderen een een filmpje gemaakt om hen goede kerstdagen en een fijne vakantie te wensen. Dank aan meester Léon voor de techniek! Youtube link

Namens alle medewerkers van de Josephschool:

new

Cynthia, Marion, Zoë, Tamara, Irene, Iris E, Saskia, Lotte, Kitty, Kristi, Rosanne, Patricia, Suzanne, Myrthe, Monica B, Babet, Samira, Eline, Renate, Wendy, José V, Femke, Esther, Rémi, Dexter, Roswitha, Diana, Mandy, Joyce, Karen, Simone, Dennis, Odette, Anne, Rosemarijn, Iris C, Léon, Hetty, Laura, Loesanne, Edwin, Harriët, Francine, José O, Ilse, Marloes, Hannie, Johan, Angela, Sander, Frank S, Frank G, Arina, Marleen, Ivonne, Joke, Bea, Mariëlle, Jenske, Ellen, Yolanda, Momo, Charlotte, Natasja, Fleur en Joop

nieuwsbrief-16