071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 20

Nieuwsbrief 20

31 januari 2021 | Nieuwsbrief

monica

Beste ouders,

Zojuist hoorde ik het bericht van Minister Hoekstra dat de scholen wellicht opengaan op 8 februari. Ik heb er een kaarsje voor opgestoken!

Na dinsdagavond weten we meer. Mocht het niet zo zijn, dan kunt u zich opnieuw opgeven voor de noodopvanggroepen. We gaan alleen wel wat strenger selecteren. Er zijn zoveel kinderen (wel 145 op een dag) dat we de schaarse ruimte écht gaan verdelen. Dus we kijken naar de mogelijkheden, die u al gekregen heeft en roepen iedereen op om zelf ook na te denken over een goede oplossing. Maar goed, misschien zijn deze strenge woorden wel helemaal niet nodig!

Voor de zekerheid nog een keertje extra in de nieuwsbrief: de geplande studiedagen van 1 en 2 februari gaan niet door. Er is gewoon thuisonderwijs en de opvanggroepen staan ook paraat.

Maandag en/of  vrijdag starten de groepen 8 met een buitengymles. Een fijne manier om tóch de kinderen bij elkaar te hebben. De les zal gericht zijn op samenspel en samenwerking. Want dat hebben de kinderen misschien wel het meeste gemist!

Ik kan niet genoeg benadrukken dat u het thuis  zo geweldig doet. Het zal niet meevallen om al die kleine drakepitten in het gareel te houden. Bewaar kalmte en humor; liever een sommetje minder zonder stress dan alles af met gedoe tussen u en uw kinderen. En nogmaals de oproep om aan de bel te trekken bij de leerkracht als u het idee heeft dat uw kind moeite heeft met de instructies en niet genoeg kan doen. Ook als uw kind na een half uurtje klaar is, is het raadzaam om contact te maken. Want dan wordt u toch echt een beetje voor de gek gehouden door uw eigen kind.

Een ontspannen weekend gewenst!

Monica Tolenaar

nieuwsbrief-20

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This