071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 22

Nieuwsbrief 22

13 februari 2021 | Nieuwsbrief

monicaWat een spectaculaire schoolweek was dit! Glibberend en bibberend (?) bereikte het team van de Josephschool elke dag de school. Er zijn vele stappen gezet en menig collega overtrof zichzelf met de stappenteller. Hulde!

En woensdag kreeg ikzelf mijn auto niet weggereden, maar dankzij een stel topfitte collega’s reed ik dan toch zonder kleerscheuren de Oppenheimstraat uit.Het was een feestje om zoveel kinderen op de slee te zien, soms lekker warm gehouden met een dekentje of zelfs met een schapenvachtje. Door alle sneeuwpret zou je bijna de coronacrisis vergeten.Dat het gezellig was, bleek overduidelijk bij de haalmomenten. Ondanks het feit dat we met gespreide tijden werken, is het te druk op het plein. Het is dus echt niet de bedoeling dat u op een andere ouder (uit het volgende tijdsblok) wacht om een speelafspraakje te maken. Plant u deze alstublieft in via de telefoon en verlaat het plein en het trottoir zo snel  mogelijk.In de do’s & don’ts heb ik u gevraagd om het dringende advies van het RIVM op te volgen en bij het halen en brengen een mondkapje te dragen. Het lijkt erop dat u deze vraag in de veelheid aan informatie heeft gemist. Ik werd erop aangesproken door een verpleegkundige uit de frontlinie die hier zijn verbazing en irritatie over uitsprak.

 

Ik houd het kort deze week:

Vrijdagmiddag heeft mijn echtgenoot een positieve testuitslag gekregen. Ik ben er dus even niet in de komende dagen i.v.m. de quarantaineregels. Ik heb zelf zaterdagochtend een negatieve uitslag gekregen, dus we hopen er maar het beste van!

Geniet van de sneeuw en het ijs en kom zonder breuken weer naar school,

Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This