7 maart 2021 | Nieuwsbrief

monicaHopelijk hebben alle kinderen genoten van een fijne krokusvakantie. Het was boffen met dat prachtige weer.

Maandag ontvangen de kinderen vanaf groep 3 hun rapport. De leerkrachten proberen een mooi verslag te schrijven over de voortgang en ontwikkeling van uw kind. Ik hoop dat u uw kind herkent in dit verslag en er samen met uw kind trots op kunt zijn. Het mooie van het thuisonderwijs is dat u veel meer zicht heeft gekregen op de manier waarop uw kind aan de schooltaken werkt. Normaliter ontvangt u bij het rapport ook de gegevens van het CITO leerlingvolgsysteem. Die gegevens hebben we nog niet volledig vanwege de lockdown. We hebben er namelijk voor gekozen om wat meer tijd en ruimte te nemen en de kinderen niet meteen te belasten met alle toetsen. U ontvangt die gegevens in een later stadium.

Voor de leerkrachten breken er drukke tijden aan om alle oudergesprekken te kunnen voeren. Digitaal dit keer. Ik hoop dat de techniek ons niet in de steek laat en dat het tijdschema kloppend zal zijn. En het allerbelangrijkste is dat u contact heeft met de leerkrachten en informatie kunt uitwisselen. Het worden vast mooie gesprekken!

De afgelopen weken zijn op onze school heel rustig verlopen zonder corona-uitbraken. Op dit moment is er één gezin in quarantaine. Laten we duimen dat het hierbij blijft!

Het is echt nodig om uw Schoudercom goed in de gaten te houden. Het kan namelijk zijn dat er geen opvang mogelijk is als er een leerkracht is uitgevallen.