071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25

Nieuwsbrief 25

15 maart 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

U bent deze week geïnformeerd over het feit dat er twee groepen in quarantaine zijn. Dit is het scenario dat op veel scholen al regelmatig is voorgekomen en tot nu toe onze deur voorbij is gegaan. Het is een maatregel die op veel gezinnen impact heeft en zorgt voor voldoende gespreksstof en mailverkeer. Als school gaan we niet op de stoel van de deskundigen zitten. We zullen u steeds verwijzen naar de websites van GGD en RIVM. Ook kunt u veel informatie vinden in het protocol voor het basisonderwijs dat u begin februari heeft ontvangen.

Het al dan niet testen van uw kind, is iets dat u zelf besluit. De kinderen uit groep 7A en 8C mogen na een negatieve uitslag weer naar school. De kinderen, die niet getest worden, zijn 5 dagen langer in quarantaine. De GGD geeft geen bewijzen af van een negatieve uitslag. Als school en ouders werken we op basis van vertrouwen en dat is juist nu een essentieel onderdeel van onze gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Ondertussen duimen we voor de goede afloop in deze gezinnen.

Op 17 maart zijn de landelijke verkiezingen en wordt de grote gymzaal gebruikt als stemlocatie. De gymleerkrachten hebben een alternatief programma bedacht voor deze ochtend. De groepen, die het betreft, ontvangen daar informatie over via de groepsleerkrachten.

Het zal een extra uitdaging zijn op het plein. Houdt u er alstublieft rekening mee als u uw kind ophaalt van school. Dus nóg sneller het plein en het trottoir verlaten!

Monica Tolenaar

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This