071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 26

Nieuwsbrief 26

22 maart 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

We zijn erg blij dat er geen uitbraak van corona heeft plaatsgevonden in de groepen 7A en 8C. Deze klassen zijn in quarantaine geweest na de besmetting van een klasgenoot. Gelukkig bleek er echt niemand besmet te zijn geraakt en konden de kinderen én hun leerkrachten na de 5e dag en een negatieve testuitslag weer naar school.

Het waren drukke weken voor de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8; het was tóch voor iedereen even wennen om de oudergesprekken digitaal te doen. Compliment voor alle inzet!

Maandag start er een Paasactie voor de Voedselbank. De kinderen kunnen levensmiddelen inleveren bij de leerkracht. In elke klas komt een eigen krat te staan. De actie duurt t/m woensdag 31 maart. Op de bijgevoegde lijst kunt u lezen welke producten er worden gevraagd. Liever niet teveel snoep en chocolade inleveren, is het advies van de  medewerkers van de organisatie.

We hopen allemaal dat er straks weer mogelijkheden zijn om op vakantie te kunnen gaan. Ik verzoek u echter met klem om de daarvoor bestemde schoolvakanties te gebruiken en geen aanvrage te doen voor extra verlof. Om de wettelijke regelingen nog eens onder uw aandacht te brengen, kunt u de info op de website van Bureau Leerplicht vinden. In het bijgevoegde stroomschema leest u hoe een verlofaanvrage beoordeeld moet worden. Heeft u hier vragen over of vindt u dat u verlof kunt aanvragen op grond van bijzondere omstandigheden, neemt u dan contact met mij op.

Fijn weekend allemaal!

Monica Tolenaar

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This