22 maart 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

We zijn erg blij dat er geen uitbraak van corona heeft plaatsgevonden in de groepen 7A en 8C. Deze klassen zijn in quarantaine geweest na de besmetting van een klasgenoot. Gelukkig bleek er echt niemand besmet te zijn geraakt en konden de kinderen én hun leerkrachten na de 5e dag en een negatieve testuitslag weer naar school.

Het waren drukke weken voor de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8; het was tóch voor iedereen even wennen om de oudergesprekken digitaal te doen. Compliment voor alle inzet!

Maandag start er een Paasactie voor de Voedselbank. De kinderen kunnen levensmiddelen inleveren bij de leerkracht. In elke klas komt een eigen krat te staan. De actie duurt t/m woensdag 31 maart. Op de bijgevoegde lijst kunt u lezen welke producten er worden gevraagd. Liever niet teveel snoep en chocolade inleveren, is het advies van de  medewerkers van de organisatie.

We hopen allemaal dat er straks weer mogelijkheden zijn om op vakantie te kunnen gaan. Ik verzoek u echter met klem om de daarvoor bestemde schoolvakanties te gebruiken en geen aanvrage te doen voor extra verlof. Om de wettelijke regelingen nog eens onder uw aandacht te brengen, kunt u de info op de website van Bureau Leerplicht vinden. In het bijgevoegde stroomschema leest u hoe een verlofaanvrage beoordeeld moet worden. Heeft u hier vragen over of vindt u dat u verlof kunt aanvragen op grond van bijzondere omstandigheden, neemt u dan contact met mij op.

Fijn weekend allemaal!