27 maart 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

Wat fijn dat u al zoveel voedingsmiddelen heeft ingeleverd voor de Voedselbank. De kratjes worden woensdag weer opgehaald, dus u kunt nog bijdragen.

Deze week is de aanloop naar Pasen. Traditiegetrouw gaan we op Witte Donderdag naar de kerk. In verband met corona is dat niet mogelijk en hebben we een andere manier bedacht om het Paasfeest te vieren. Onze creatieve commissie heeft een variant op ‘The Passion’ bedacht en op film opgenomen. De kinderen bekijken de film ’s morgens in de klas, zingen de liedjes mee en sluiten af met een gezellige lunch. Het belooft een fijne viering te worden als voorbereiding op Pasen. Op Goede Vrijdag zijn de kinderen vrij, evenals op Tweede Paasdag.

Het snottebellenbeleid houdt ons allen bezig. Natuurlijk hebben we begrip voor kinderen, die chronisch verkouden zijn. Toch merken we dat de kinderen soms te snel weer naar school komen. De leerkrachten vinden het lastig om u daarover aan te spreken omdat zij zich realiseren dat het uw schema’s in de war schopt als u uw kind moet komen halen. Toch moeten we dat doen als we er samen voor willen zorgen dat onze school niet wordt getroffen.

Ik stuur u nog een keer de beslisboom toe. Als u die informatie niet toereikend genoeg vindt, raadpleegt u dan de sites van GGDHM en RIVM.

De leerkrachten kunnen ’s morgens vroeg een sneltest laten afnemen in het gebouw van de Joppensz, onze buren. Er wordt druk gebruik van gemaakt en daardoor is er veel lesuitval bespaard. Het werkt écht goed op deze manier.

Fijn weekend!