071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 28

Nieuwsbrief 28

3 april 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

   Ik schrijf dit stukje terwijl ik voor de tweede keer vanmorgen “in de wacht hang” bij het scholennummer van de GGDHM. Want ja, er is donderdag een klas naar huis gegaan i.v.m. een besmette klasgenoot. Helaas was dit de tweede keer voor de leerlingen en de meester van groep 8C. Ik wens jullie tóch een fijn lang weekend toe, ook al mag je niet naar buiten! Laten we hopen dat het hier weer bij blijft.

Op de blogs van de verschillende groepen zijn leuke fotoreportages te vinden van de Paaslunches. Eén van de klassenouders zei: “Ik vind het zo fijn dat ik eindelijk weer eens iets kan doen!” En dat was duidelijk te merken, want de kinderen zijn op een geweldige manier van een gezamenlijke lunch voorzien. Wat een verwennerij!

In iedere klas werd The Joseph Passion vertoond; een creatieve manier om het Paasverhaal te delen en op onnavolgbare wijze vertolkt door meester Sander en de leerlingen van groep 8C.

   Het was niet alleen Witte Donderdag, maar ook nog eens 1 april. Er zijn veel leuke grappen uitgehaald door de leerkrachten, maar zeker ook door de leerlingen. Zo werd er een digitale luizencontrole uitgevoerd, kreeg een meester een koude douche, lag er een “niet van echt te onderscheiden-drol” in de wasbak van de jongens-w.c. van groep 6, en werd het digitale bord van juf Anne door de kinderen overgenomen.

Vrijdag ontvangen de kinderen van groep 3 t/m 7 de ontbrekende resultaten van de CITO toetsen alsnog. Mocht u daar vragen over hebben, kunt u altijd terecht bij de leerkrachten.

Fijne Paasdagen gewenst en tot ziens op dinsdag 6 april.

Monica Tolenaar

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This