071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 30

Nieuwsbrief 30

17 april 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

We gaan de laatste week in naar de meivakantie. Ik hoop dat er geen nieuwe quarantaines bij komen. De besmetting in groep 8 van vorige week heeft zich niet verspreid tussen de leerlingen onderling. Daardoor bleef de quarantaine gelukkig beperkt tot de gebruikelijke 5 dagen.

Binnenkort zijn de (vrijwillige) sneltesten voor het personeel beschikbaar; door twee keer per week preventief te testen en daarnaast alle gebruikelijke maatregelen in acht te nemen, hopen we nog sneller te kunnen schakelen als dat nodig is.

Maandag wordt er voor elke groep 7 een theatervoorstelling gespeeld in de speelzaal. Het stuk is gebaseerd op het boek “Blauwe plekken” van Anke de Vries.

Geen Koningsspelen dit jaar. In plaats daarvan volgen er alternatieve spelmomenten gedurende de week.

 

Fijn weekend!

Monica Tolenaar

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This