17 april 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

We gaan de laatste week in naar de meivakantie. Ik hoop dat er geen nieuwe quarantaines bij komen. De besmetting in groep 8 van vorige week heeft zich niet verspreid tussen de leerlingen onderling. Daardoor bleef de quarantaine gelukkig beperkt tot de gebruikelijke 5 dagen.

Binnenkort zijn de (vrijwillige) sneltesten voor het personeel beschikbaar; door twee keer per week preventief te testen en daarnaast alle gebruikelijke maatregelen in acht te nemen, hopen we nog sneller te kunnen schakelen als dat nodig is.

Maandag wordt er voor elke groep 7 een theatervoorstelling gespeeld in de speelzaal. Het stuk is gebaseerd op het boek “Blauwe plekken” van Anke de Vries.

Geen Koningsspelen dit jaar. In plaats daarvan volgen er alternatieve spelmomenten gedurende de week.

Fijn weekend!