26 april 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

Dat was een domper voor de kinderen en meester Dennis van groep 6A: de vakantie te moeten beginnen met een quarantaine in verband met een besmet klasgenootje. Zo langzamerhand zijn we hier op school een geoliede machine; we bellen alle ouders persoonlijk voordat de kinderen naar huis gaan. En wat ons opvalt? Dat u allemaal zo kalm en vriendelijk reageert! Terwijl de boodschap, zeker op de dag voorafgaand aan de vakantie, vást een grote impact heeft op de kinderen en hun familieleden. Bewonderingswaardig dus!

Laten we hopen dat het hier weer bij blijft.

Via de verschillende media bent u op de hoogte gebracht van de extra gelden, die het Ministerie ter beschikking stelt aan het onderwijs. Ook voor onze school is er geld onderweg. Een onderwerp dat me aardig bezighoudt en om over na te denken in de komende vrije dagen.

Binnenkort ontvangt u een enquête via uw emailadres. Het gaat om een oudertevredenheidsonderzoek dat op alle SCOL scholen wordt afgenomen. Het zou superfijn zijn als u deze lijst wilt invullen. Via de vragenlijst kunt u hopelijk uw ei kwijt over uw ervaringen met de Josephschool. Voor ons is het belangrijk om respons te krijgen op belangrijke thema’s van de school. De uitslag wordt besproken met de Medezeggenschapsraad en het team en is daarna openbaar op onze site te vinden. Maar nog belangrijker is het dat wij via uw feedback weten waar onze tips en tops liggen. Dus…. heel graag invullen!

De kinderen hebben vakantie en zien we graag weer terug op maandag 10 mei voor een kort weekje i.v.m. Hemelvaartdag. De leerkrachten gaan op 6 mei weer aan de slag tijdens de roostervrije dagen. Hopelijk zien we elkaar uitgerust en in goede gezondheid weer terug.

Fijne meivakantie gewenst!