7 juni 2021 | Nieuwsbrief

Dit weekend viert een aantal kinderen uit groep 4 hun Eerste Communie. Ik wens hen en hun gezinnen een feestelijke dag toe!

Op donderdag 10 en vrijdag 11 juni worden de kinderen op de foto gezet, individueel en met hun klas. De fotograaf heeft voor een witte achtergrond gekozen en adviseert om de kinderen geen witte kleding aan te trekken.

Wat is het toch jammer dat we u nog niet kunnen ontvangen in de school. Gewoon tijdens de inloop ’s morgens, maar ook bij de highlights van het schooljaar, zoals de theateravonden. In de groepen 6 is er heel hard gewerkt om het theater op film op te nemen. Ik hoop dat u van het resultaat geniet. Het onderwerp sluit aan bij de lessen van de wereldoriëntatiemethode Da Vinci en laat mooi zien wat de kinderen hebben geleerd.

Ik dank u hartelijk voor uw deelname aan het oudertevredenheidsonderzoek. Na bespreking met de leden van de Medezeggenschapsraad zullen we het rapport publiceren.

Fijn weekend!