071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 34

Nieuwsbrief 34

7 juni 2021 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

Dit weekend viert een aantal kinderen uit groep 4 hun Eerste Communie. Ik wens hen en hun gezinnen een feestelijke dag toe!

Op donderdag 10 en vrijdag 11 juni worden de kinderen op de foto gezet, individueel en met hun klas. De fotograaf heeft voor een witte achtergrond gekozen en adviseert om de kinderen geen witte kleding aan te trekken.

Wat is het toch jammer dat we u nog niet kunnen ontvangen in de school. Gewoon tijdens de inloop ’s morgens, maar ook bij de highlights van het schooljaar, zoals de theateravonden. In de groepen 6 is er heel hard gewerkt om het theater op film op te nemen. Ik hoop dat u van het resultaat geniet. Het onderwerp sluit aan bij de lessen van de wereldoriëntatiemethode Da Vinci en laat mooi zien wat de kinderen hebben geleerd.

Ik dank u hartelijk voor uw deelname aan het oudertevredenheidsonderzoek. Na bespreking met de leden van de Medezeggenschapsraad zullen we het rapport publiceren.

 

Fijn weekend!

Monica Tolenaar
De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This