071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 35

Nieuwsbrief 35

14 juni 2021 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

Na een periode met feestjes voor de groepen 8, was het maandag een hard gelag voor de kinderen en juf Ilse van groep 8A om de hele week in quarantaine te moeten gaan. Het virus blijft ons toch nog achtervolgen, al zijn de besmettingen percentueel gezien laag. En het betekende ook een dag thuisonderwijs voor groep 8D omdat Ilse daar op vrijdag lesgeeft. Zaterdag worden de kinderen van groep 8A getest, dus we duimen dat het hier weer bij blijft.

Kortom, we zijn er in de scholen écht nog niet.

De ouders van de huidige groepen 3 zijn op de hoogte gebracht van het feit dat we deze groepen gaan splitsen. Dit schooljaar moesten we noodgedwongen met drie groepen 3 werken, omdat het aantal kinderen net te weinig was om vier groepen te formeren. Dankzij de extra geldstroom i.v.m. corona, kunnen we voor het komende jaar een andere keuze maken en hebben we de financiële ruimte voor vier groepen 4.

Fijn weekend!

Monica Tolenaar
De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This