14 juni 2021 | Nieuwsbrief

Na een periode met feestjes voor de groepen 8, was het maandag een hard gelag voor de kinderen en juf Ilse van groep 8A om de hele week in quarantaine te moeten gaan. Het virus blijft ons toch nog achtervolgen, al zijn de besmettingen percentueel gezien laag. En het betekende ook een dag thuisonderwijs voor groep 8D omdat Ilse daar op vrijdag lesgeeft. Zaterdag worden de kinderen van groep 8A getest, dus we duimen dat het hier weer bij blijft.

Kortom, we zijn er in de scholen écht nog niet.

De ouders van de huidige groepen 3 zijn op de hoogte gebracht van het feit dat we deze groepen gaan splitsen. Dit schooljaar moesten we noodgedwongen met drie groepen 3 werken, omdat het aantal kinderen net te weinig was om vier groepen te formeren. Dankzij de extra geldstroom i.v.m. corona, kunnen we voor het komende jaar een andere keuze maken en hebben we de financiële ruimte voor vier groepen 4.

Fijn weekend!