20 juni 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

Een korte week breekt aan voor de kinderen. Op woensdag t/m vrijdag zijn de studiedagen voor het team gepland en zijn de kinderen vrij. De leerkrachten ronden hun plannen af, evalueren en stellen bij. Tijd om rapporten te maken en te overleggen met elkaar.

Maar ook een middag en avond tijd voor ontspanning: het Corona-proof teamuitje staat vrijdag op het programma. Het is fijn om elkaar weer eens in een ontspannen sfeer te kunnen ontmoeten.

Elders in deze nieuwsbrief leest u een stukje over de indeling van de nieuwe groepen 3. Het is ieder jaar weer een hele toer om de nieuwe klassen samen te stellen. Uit negen kleutergroepen kiezen we de vier groepen 3. Een groot compliment voor het onderbouwteam en intern begeleider Joke Verberg, die deze taak met verve uitvoeren. Ik kan u vertellen dat de leerkrachten als leeuwinnen gaan voor “hun” kinderen om de beste combinaties te kunnen vormen.

In de loop van deze week presenteer ik u de nieuwe formatie; welke juf of meester krijgt uw kind volgend schooljaar? De leerkrachten vinden het heel leuk om dit belangrijke nieuws zelf te kunnen vertellen aan hun klas en maken er vaak een feestje van, compleet met raadsels en dergelijke.

Er vertrekt een aantal collega’s (daarover later meer) en er komt een nieuw ploegje binnen. Een mooie mix van starters en ervaren leerkrachten!

Veel plezier tijdens de extra break volgende week!