071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 36

Nieuwsbrief 36

20 juni 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

Een korte week breekt aan voor de kinderen. Op woensdag t/m vrijdag zijn de studiedagen voor het team gepland en zijn de kinderen vrij. De leerkrachten ronden hun plannen af, evalueren en stellen bij. Tijd om rapporten te maken en te overleggen met elkaar.

Maar ook een middag en avond tijd voor ontspanning: het Corona-proof teamuitje staat vrijdag op het programma. Het is fijn om elkaar weer eens in een ontspannen sfeer te kunnen ontmoeten.

Elders in deze nieuwsbrief leest u een stukje over de indeling van de nieuwe groepen 3. Het is ieder jaar weer een hele toer om de nieuwe klassen samen te stellen. Uit negen kleutergroepen kiezen we de vier groepen 3. Een groot compliment voor het onderbouwteam en intern begeleider Joke Verberg, die deze taak met verve uitvoeren. Ik kan u vertellen dat de leerkrachten als leeuwinnen gaan voor “hun” kinderen om de beste combinaties te kunnen vormen.

In de loop van deze week presenteer ik u de nieuwe formatie; welke juf of meester krijgt uw kind volgend schooljaar? De leerkrachten vinden het heel leuk om dit belangrijke nieuws zelf te kunnen vertellen aan hun klas en maken er vaak een feestje van, compleet met raadsels en dergelijke.

Er vertrekt een aantal collega’s (daarover later meer) en er komt een nieuw ploegje binnen. Een mooie mix van starters en ervaren leerkrachten!

Veel plezier tijdens de extra break volgende week!
Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This