071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 38

Nieuwsbrief 38

4 juli 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

De kinderen hebben hun rapportverslag ontvangen en ik hoop dat de ontwikkeling goed beschreven staat. Op het plein sprak ik een vader, die zijn dochter opwachtte. Zij was niet helemaal tevreden met haar verslag, maar haar vader zei: “ik ben sowieso blij met je en trots op je”. Een mooi uitgangspunt, toch?

Aanstaande dinsdag worden de laatste gesprekken gevoerd over de rapporten.

Op personeelsgebied komt bijna de witte rook naar buiten. Ik zal de desbetreffende groepen zo snel mogelijk informeren over de stand van zaken.

Fijn weekend allemaal!

Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This