4 juli 2021 | Nieuwsbrief

monicaBeste ouders,

De kinderen hebben hun rapportverslag ontvangen en ik hoop dat de ontwikkeling goed beschreven staat. Op het plein sprak ik een vader, die zijn dochter opwachtte. Zij was niet helemaal tevreden met haar verslag, maar haar vader zei: “ik ben sowieso blij met je en trots op je”. Een mooi uitgangspunt, toch?

Aanstaande dinsdag worden de laatste gesprekken gevoerd over de rapporten.

Op personeelsgebied komt bijna de witte rook naar buiten. Ik zal de desbetreffende groepen zo snel mogelijk informeren over de stand van zaken.

Fijn weekend allemaal!