13 november 2021 | Nieuwsbrief

Het was deze week corona wat de klok sloeg. Met als record drie groepen in quarantaine. Terwijl ik dit schrijf is de persconferentie nog niet geweest, maar we weten natuurlijk al best het een en ander. Op grond daarvan hebben we besloten om u te vragen om weer buiten afscheid te nemen van uw kind(eren) en alleen voor iets bijzonders de school in te komen. Binnen school moeten bezoekers een mondkapje dragen.

Om het aantal besmettingen te monitoren, vraag ik u om een positieve testuitslag (ook van een zelftest) te melden. Wilt u daarin ook aangeven of het goed is dat ik de naam van uw kind vermeld in de mail voor de ouders van de klasgenoten? Nu de aantallen oplopen is het bijna niet meer te doen om ieder gezin persoonlijk te bellen om hiervoor toestemming te vragen.

Verder verwijs ik u naar de informatiebrief met diverse links, die u vrijdagmiddag van de GGD heeft ontvangen.

De informatieavond over het voortgezet onderwijs, die we afgelopen donderdag wilden organiseren is afgelast. In plaats daarvan ontvangen de ouders van groep 7 & 8 een link naar de opgenomen film.