071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 10

Nieuwsbrief 10

13 november 2021 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

Het was deze week corona wat de klok sloeg. Met als record drie groepen in quarantaine. Terwijl ik dit schrijf is de persconferentie nog niet geweest, maar we weten natuurlijk al best het een en ander. Op grond daarvan hebben we besloten om u te vragen om weer buiten afscheid te nemen van uw kind(eren) en alleen voor iets bijzonders de school in te komen. Binnen school moeten bezoekers een mondkapje dragen.

Om het aantal besmettingen te monitoren, vraag ik u om een positieve testuitslag (ook van een zelftest) te melden. Wilt u daarin ook aangeven of het goed is dat ik de naam van uw kind vermeld in de mail voor de ouders van de klasgenoten? Nu de aantallen oplopen is het bijna niet meer te doen om ieder gezin persoonlijk te bellen om hiervoor toestemming te vragen.

Verder verwijs ik u naar de informatiebrief met diverse links, die u vrijdagmiddag van de GGD heeft ontvangen.

De informatieavond over het voortgezet onderwijs, die we afgelopen donderdag wilden organiseren is afgelast. In plaats daarvan ontvangen de ouders van groep 7 & 8 een link naar de opgenomen film.

Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This