071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11

Nieuwsbrief 11

20 november 2021 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

Vrijdag ging de 6e groep van de Josephschool in quarantaine. Op een totaal van 33 groepen valt dat misschien nog wel mee. Er zijn scholen, die écht de deuren moesten sluiten en dat is bij ons gelukkig nog niet het geval. Het valt op dat er groepen zijn, waar nog geen besmetting heeft plaatsgevonden en in de kleutergroepen lijkt er niets aan de hand. De cijfers lopen op vanaf groep 5.

We hebben wel veel ziekmeldingen binnen gekregen in de afgelopen week. Ik adviseer u dringend om dan toch in ieder geval een zelftest af te nemen bij uw kind. Het valt niet mee om een afspraak bij de lokale GGD te kunnen maken. Het is vervelend om lang in de wacht te staan of überhaupt geen aansluiting te kunnen krijgen. Toch blijft die officiële PCR test na 5 dagen quarantaine de norm om weer naar school te mogen gaan.

   Als een klas weer terugkeert naar school, gebeurt dat druppelsgewijs en is afhankelijk van het moment waarop de kinderen hun testuitslag hebben ontvangen. Dan begint het échte maatwerk voor de leerkrachten; het switchen tussen digitaal en fysiek onderwijs. Houdt u er rekening mee dat een leerkracht niet meteen in staat is om uw mailtjes en vragen onder schooltijd te beantwoorden. Daar hebben ze écht de tijd niet voor!

Ook voor veel ouders is het grote geregel weer begonnen. Lesgeven aan je eigen kind is niet het gemakkelijkste wat er is, zeker niet als er eigen werk ligt te wachten. Ik hoop dat het u lukt om alle ballen weer in de lucht te houden. Gelukkig is het de tijd om Sinterklaasliedjes te zingen en zo weer vrolijk de dag te kunnen eindigen!

Fijn weekend gewenst,

Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This