29 januari 2022 | Nieuwsbrief

De versoepelingen rond het coronabeleid zijn een verademing maar brengen weer andere uitdagingen met zich mee. Het aantal besmettingen binnen de groepen is nog niet tot stilstand gekomen en hebben ook het team ruimschoots getroffen. En een positief besmette leerkracht is thuis in quarantaine en dat betekent een klas zonder juf of meester. Dat betekende ook in deze week dat we met het nodige plakwerk de groepen op school konden houden, maar ook dat er vrijdag bijv. 3 groepen thuis waren.

Daarom verzoek ik u met klem om een kind met klachten thuis te houden en de kinderen vanaf groep 6 twee keer per week te testen.

bordDit plaatje laat wel een grappig beeld zien. Afgelopen donderdag meldde ik in groep 7C dat de leerkracht besmet was en dat ik druk bezig was om vervanging te regelen. Daarop reageerde Saar meteen: “juf, heb je opa al gebeld?” Gelukkig liet opa (John vd Helder, directeur Josephschool tot 2015) weer alles uit zijn handen vallen om a.s. dinsdag te komen invallen. Mooi werk, he?

Houdt u er rekening mee in uw agenda dat 7 en 8 februari roostervrij zijn? De kinderen zijn vrij en de leerkrachten volgen trainingen en besteden hun tijd aan het maken van de rapporten etc.