071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 22

Nieuwsbrief 22

26 februari 2022 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

Als u deze nieuwsbrief binnen krijgt, is de krokusvakantie begonnen. Ik weet dat er veel gezinnen op pad gaan en ik hoop dat u geniet van de vrijheid in de sneeuw of elders.

Op donderdag hebben we een beetje kunnen snuiven aan de hernieuwde vrijheid binnen de school. Al die leuk uitgedoste kinderen maakten ons allemaal vrolijk in ieder geval!

In de afgelopen week moesten we nog met de coronarestricties leven binnen de school. Na de vakantie en roostervrije week hoop ik dat we de mondkapjes definitief vaarwel kunnen zeggen. U bent weer welkom om uw kind bij de klas te  brengen, al adviseren we u om dat niet elke dag te doen. Zoals ik al eerder schreef, is de zelfstandigheid van de kinderen enorm toegenomen in de afgelopen periode. Ze kunnen zelf naar binnen gaan en zijn heel goed in staat om hun jas op te hangen en alles zelfstandig te organiseren. Bespreek dus met uw kind wanneer u mee naar binnen gaat, maar doe dat bijv. 2 x per week. Het is natuurlijk heel fijn om weer eens het klaslokaal te kunnen zien en daardoor meer zicht te krijgen op het schoolse leven van uw kind.

Het ophalen van de kinderen blijft ongewijzigd. Door ’s middags alleen de BSO-medewerkers te ontvangen in de school en niet meer de ouders, is het een stuk rustiger en overzichtelijker. De leerkrachten van de groepen 3 en 4 gaan met hun groep mee naar het bloemenplein, dus zo blijft het onderlinge contact met u goed mogelijk.

Een nieuwe lente, een nieuw geluid; we tekenen ervoor!

Wat te doen tijdens de Krokusvakantie 2022

Lieve kinderen, geniet van jullie vakantie en tot ziens op maandag 14 maart!

Monica Tolenaar
De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This