26 februari 2022 | Nieuwsbrief

Als u deze nieuwsbrief binnen krijgt, is de krokusvakantie begonnen. Ik weet dat er veel gezinnen op pad gaan en ik hoop dat u geniet van de vrijheid in de sneeuw of elders.

Op donderdag hebben we een beetje kunnen snuiven aan de hernieuwde vrijheid binnen de school. Al die leuk uitgedoste kinderen maakten ons allemaal vrolijk in ieder geval!

In de afgelopen week moesten we nog met de coronarestricties leven binnen de school. Na de vakantie en roostervrije week hoop ik dat we de mondkapjes definitief vaarwel kunnen zeggen. U bent weer welkom om uw kind bij de klas te  brengen, al adviseren we u om dat niet elke dag te doen. Zoals ik al eerder schreef, is de zelfstandigheid van de kinderen enorm toegenomen in de afgelopen periode. Ze kunnen zelf naar binnen gaan en zijn heel goed in staat om hun jas op te hangen en alles zelfstandig te organiseren. Bespreek dus met uw kind wanneer u mee naar binnen gaat, maar doe dat bijv. 2 x per week. Het is natuurlijk heel fijn om weer eens het klaslokaal te kunnen zien en daardoor meer zicht te krijgen op het schoolse leven van uw kind.

Het ophalen van de kinderen blijft ongewijzigd. Door ’s middags alleen de BSO-medewerkers te ontvangen in de school en niet meer de ouders, is het een stuk rustiger en overzichtelijker. De leerkrachten van de groepen 3 en 4 gaan met hun groep mee naar het bloemenplein, dus zo blijft het onderlinge contact met u goed mogelijk.

Een nieuwe lente, een nieuw geluid; we tekenen ervoor!

Wat te doen tijdens de Krokusvakantie 2022

Lieve kinderen, geniet van jullie vakantie en tot ziens op maandag 14 maart!