071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 24

Nieuwsbrief 24

26 maart 2022 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

We hebben nog steeds te kampen met zieke kinderen en, in iets mindere mate, met zieke collega’s. Groep 3D was aan de beurt deze week; op donderdag waren er maar liefst 11 kinderen thuis. Laten we hopen dat het mooie weer ervoor zorgt dat we ons allemaal fris & fruitig voelen.

Deze week starten de theateravonden voor de groepen 6. Het podium is verbouwd tot het Museum van Oudheden en de kinderen zijn druk aan het oefenen. Ieder kind mag 4 volwassenen meenemen als publiek. Het is weer als vanouds en wat zijn we daar allemaal blij mee!

Daarom maken we ook een doorstart met de muzikale optredens op de tribune ’s morgens vroeg. Aanstaande woensdag is het de beurt aan de groepen 5. De kinderen van groep 5 mogen om half 9 naar binnen en laten tot kwart voor 9 de liedjes horen, die zij in de afgelopen tijd hebben geleerd. En natuurlijk gebeurt dat optreden onder de bezielende leiding van juf Arina. Ouders welkom!

Fijn weekend,
Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This