26 maart 2022 | Nieuwsbrief

We hebben nog steeds te kampen met zieke kinderen en, in iets mindere mate, met zieke collega’s. Groep 3D was aan de beurt deze week; op donderdag waren er maar liefst 11 kinderen thuis. Laten we hopen dat het mooie weer ervoor zorgt dat we ons allemaal fris & fruitig voelen.

Deze week starten de theateravonden voor de groepen 6. Het podium is verbouwd tot het Museum van Oudheden en de kinderen zijn druk aan het oefenen. Ieder kind mag 4 volwassenen meenemen als publiek. Het is weer als vanouds en wat zijn we daar allemaal blij mee!

Daarom maken we ook een doorstart met de muzikale optredens op de tribune ’s morgens vroeg. Aanstaande woensdag is het de beurt aan de groepen 5. De kinderen van groep 5 mogen om half 9 naar binnen en laten tot kwart voor 9 de liedjes horen, die zij in de afgelopen tijd hebben geleerd. En natuurlijk gebeurt dat optreden onder de bezielende leiding van juf Arina. Ouders welkom!

Fijn weekend,