8 april 2022 | Nieuwsbrief

In de opmaat naar Pasen vieren we op Witte Donderdag ons eigen feestje. Na de kerkviering zullen de kinderen vást genieten van een gezellige paaslunch in de klas. Alvast dank aan de ouders, die daarbij willen assisteren.

De personele bezetting van onze school is momenteel krap. Dat betekent dat we in de afgelopen week tóch verschillende groepen moesten verdelen en dat er ook weer een groep thuis opgevangen moest worden. Na de meivakantie zitten we hopelijk iets ruimer in ons jasje, maar tot die tijd is het improviseren bij afwezigheid van een groepsleerkracht. Ik probeer u steeds van tevoren te informeren, maar soms is dat niet mogelijk omdat de afmelding pas ’s morgens plaatsvindt.

Deze week heeft u het bericht ontvangen over de nieuwe directeur van de Josephschool, Sabine Steinebach. Ze liet horen dat er al verschillende reacties zijn geweest van ouders van de Josephschool, die haar kennen. Zó klein is Leiden dan toch weer! Ik heb het u al verteld, maar ik herhaal het toch maar even: zó opgelucht ben ik over deze match! In deze tijd is het schoolleiderstekort zo mogelijk nog groter dan het lerarentekort, dus is het extra fijn dat de opvolging geregeld is.

Bij deze een oproep om weer eens de eigendommen van uw kind(eren) te checken. Mist u mutsen, sjaals, handschoenen, jassen, gymschoenen, sokken, truien, broeken, lunchdoosjes, bekers en wat dies meer zij…. Onder de trap in de aula staat de grote zwarte box. Een vriendelijke ouder wil zich graag over de inhoud ontfermen en zorgen dat de spullen bij het goede doel belanden. Daarom toch maar eerst even kijken?

De kinderen zijn vrij op Goede Vrijdag 15 april en Tweede Paasdag maandag 18 april.

Fijn weekend!