23 april 2022 | Nieuwsbrief

Wat een feest om dit jaar de aftrap te mogen geven voor de Leidse Koningsspelen. Na 2 jaar dit spektakel gemist te hebben, was het een extra bijzondere dag.
   Alle kinderen samen op het plein dansten mee en waren onder de indruk van het abseilen door 2 stoere vaders. Na afloop van deze opening vertrokken de kleintjes naar de spelletjes op de schoolpleinen en de kinderen van groep 3 t/m 7 naar de sportvelden van Roomburg. Voor de groepen 8 waren er dit jaar speciale clinics georganiseerd.
   Dank aan de organisatie, waarin onze (oud)-collega John vd Helder zo’n grote rol in speelt. De commissie Koningsspelen heeft er maanden van voorbereiding in gestoken. Heel veel respect voor deze enorme klus.
Ook dank aan de ouders, die in groten getale hebben geholpen op deze zonnige dag. Het was weer als vanouds!
   Voor de kinderen breekt de meivakantie aan. Ik hoop dat iedereen kan genieten van de vrije tijd en hopelijk ook van het mooie weer.
We zien elkaar terug op maandag 9 mei!

Fijn weekend!

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier