071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 31

Nieuwsbrief 31

11 juni 2022 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

Ik had niet gedacht dat ik dit onderwerp nog zou moeten bespreken in de laatste weken van dit schooljaar; helaas is het virus weer de school binnengeslopen. Van verschillende kinderen hebben we bericht gekregen over een besmetting. En nu is er ook weer een leerkracht uitgevallen.
   Ik vraag uw aandacht hiervoor en het verzoek om uw kind te testen bij klachten en thuis te houden. Het virus is meestal heel mild, maar het is heel lastig dat we nog steeds de quarantaine moeten volgen. Want dat betekent dat een klas niet altijd kan worden opgevangen als er een leerkracht thuis moet blijven.
   Als u behoefte heeft aan zelftesten, kunt u die bij de administratie opvragen.
   We gaan een korte week tegemoet: de kinderen zijn vrij op donderdag 16 en vrijdag 17 juni. De leerkrachten gebruiken deze roostervrije dagen voor het maken van de eindverslagen, de rapporten en het voeren van overleg. Ook is er aan het einde van de rit tijd voor ontspanning: op vrijdagmiddag het jaarlijkse teamuitje!

Het afsluitende kamp van de groepen 8 was weer een evenement! Op woensdagmiddag- en avond kwam de hemel naar beneden en stond het terrein blank. Dat kon de pret niet drukken, want je kunt ook dansen in de stromende regen. Dank aan de geweldige kampcrew, bestaande uit Ivonne, Johan, Hannie, Iris, Sanne, Martine, Francine, Dexter en Leon. Een mooi staaltje teamwork was dit! Ook dank aan de collega’s, die de moeite hebben genomen om woensdag op bezoek te komen. Dat werd zeer gewaardeerd door de kinderen en door de kampcrew.

In de komende weken staan de theateravonden voor de groepen 7 gepland. Helaas vallen die samen met de Avondvierdaagse.

In deze nieuwsbrief vindt u een berichtje van juf Samira uit groep 3A. Ze gaat genieten van haar zwangerschapsverlof. Ondertussen is ze ook nog eens verhuisd (terug) naar Gorinchem. Dat betekent dat het een definitief afscheid is. Dank voor al je inzet, deskundigheid en liefde voor de kinderen!

Ik ontving een vraag over de status van de speeltoestellen op het plein. Het is u natuurlijk ook opgevallen dat de familieschommel al sinds een aantal maanden buiten gebruik is. Helaas is het zo dat wij geen eigenaar zijn van het plein en ook niet (meer) van de speeltoestellen.  Dat betekent dat reparaties alleen worden uitgevoerd in opdracht van de Gemeente. Helaas is dit een traag traject, maar er schijnt schot in te komen. Hopelijk start het schooljaar met gerepareerde spullen!

Fijn weekend,
Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This