2 juli 2022 | Nieuwsbrief

Het zijn dynamische weken, zoals altijd in deze fase van het schooljaar. Ik hoop dat uw agenda alles nog kan bijbenen! Er zijn juffendagen en in 7B werd de mufterdag geïntroduceerd. Dat is vást de combi van meester/juffendag, maar dan met een nieuwe naam. De groepen 8 treden op en de kinderen van de groepen 3 t/m 7 mogen meegenieten van deze eindmusical.

Met voldoening wil ik u informeren over de nieuwe managementstructuur van de Josephschool m.i.v. het nieuwe schooljaar.
Naast directeur Sabine Steinebach, zal er gewerkt gaan worden met twee adjunct-directeuren.
Huidig teamleider Ivonne Keepers zal deze taak gaan vervullen. Daarnaast komt Martine Kortmann, als tweede adjunct-directeur. Zij is nu nog werkzaam als leerkracht van groep 8.
De directeur en de twee adjuncten vormen straks samen het managementteam van de Josephschool. Over de taakverdeling wordt u in het begin van het schooljaar geïnformeerd.
Ik ben blij met deze functiewijziging van teamleider naar adjunct-directeur, omdat deze rol meer duidelijkheid geeft, ook voor u als ouders. En daarnaast past deze functie beter bij de complexiteit en zwaarte van het takenpakket.

Donderdagmiddag hebben we een laatste leerkracht kunnen aantrekken voor groep 4A. Zij was nog de enige missing link. Dat betekent dat alle groepen een bevoegde leerkracht hebben voor alle dagen. En dat is in deze tijd van krapte niet eenvoudig geweest.

Woensdag zullen de kinderen van groep 3 t/m 7 gaan wennen bij hun nieuwe leerkrachten. Niet elke leerkracht is daartoe in de gelegenheid i.v.m. andere werkafspraken. Mocht dit het geval zijn, dan maken de kinderen op een andere dag kennis.

Op woensdag van 8.30 uur tot 8.45 uur zingen de kinderen van de groepen 3 o.l.v. muziekjuf Arina op de trappen in de aula. Dat wordt weer een gezellige start van de dag.

Op donderdagmiddag worden de groep 8 leerlingen uitgezwaaid door de jongere groepen. Een leuk foto- en filmmomentje!

Op vrijdag om 12.00 uur zwaaien we alle overige leerlingen uit!

Fijn en zonnig weekend,