071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief 33

Nieuwsbrief 33

2 juli 2022 | Nieuwsbrief

mBeste ouders,

Het zijn dynamische weken, zoals altijd in deze fase van het schooljaar. Ik hoop dat uw agenda alles nog kan bijbenen! Er zijn juffendagen en in 7B werd de mufterdag geïntroduceerd. Dat is vást de combi van meester/juffendag, maar dan met een nieuwe naam. De groepen 8 treden op en de kinderen van de groepen 3 t/m 7 mogen meegenieten van deze eindmusical.

Met voldoening wil ik u informeren over de nieuwe managementstructuur van de Josephschool m.i.v. het nieuwe schooljaar.
Naast directeur Sabine Steinebach, zal er gewerkt gaan worden met twee adjunct-directeuren.
Huidig teamleider Ivonne Keepers zal deze taak gaan vervullen. Daarnaast komt Martine Kortmann, als tweede adjunct-directeur. Zij is nu nog werkzaam als leerkracht van groep 8.
De directeur en de twee adjuncten vormen straks samen het managementteam van de Josephschool. Over de taakverdeling wordt u in het begin van het schooljaar geïnformeerd.
Ik ben blij met deze functiewijziging van teamleider naar adjunct-directeur, omdat deze rol meer duidelijkheid geeft, ook voor u als ouders. En daarnaast past deze functie beter bij de complexiteit en zwaarte van het takenpakket.

Donderdagmiddag hebben we een laatste leerkracht kunnen aantrekken voor groep 4A. Zij was nog de enige missing link. Dat betekent dat alle groepen een bevoegde leerkracht hebben voor alle dagen. En dat is in deze tijd van krapte niet eenvoudig geweest.

Woensdag zullen de kinderen van groep 3 t/m 7 gaan wennen bij hun nieuwe leerkrachten. Niet elke leerkracht is daartoe in de gelegenheid i.v.m. andere werkafspraken. Mocht dit het geval zijn, dan maken de kinderen op een andere dag kennis.

Op woensdag van 8.30 uur tot 8.45 uur zingen de kinderen van de groepen 3 o.l.v. muziekjuf Arina op de trappen in de aula. Dat wordt weer een gezellige start van de dag.

Op donderdagmiddag worden de groep 8 leerlingen uitgezwaaid door de jongere groepen. Een leuk foto- en filmmomentje!

Op vrijdag om 12.00 uur zwaaien we alle overige leerlingen uit!

Fijn en zonnig weekend,
Monica Tolenaar

De gehele nieuwsbrief lezen: klik hier

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This