071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Maaklab

Maaklab

5 september 2022 | Nieuws

In Januari 2022 opende Maak! haar deuren bij de Josephschool. Maak! vindt plaats in ons eigen Maaklab, een unieke ruimte waar kinderen met alle materialen en gereedschappen kunnen maken wat zij zélf willen maken. Een ruimte waar kinderen onder begeleiding van vakdocenten van Technolab hun eigen ideeën kunnen onderzoeken, ontwerpen en vormgeven met materiaal dat zij zelf kiezen. Maak! is de nieuwe leerlijn van Technolab, speciaal voor de bovenbouw van het primair onderwijs. Kinderen uit groep 5 tot en met groep 8 worden stap voor stap uitgedaagd om met verschillende materialen en gereedschappen te werken. Van hout tot metaal en van mechanica tot textielbewerking. Alles is mogelijk bij Maak!  

De Josephschool is de eerste school die start met de leerlijn Maak! Op 20 januari hadden we met groep 8 een feestelijke kickoff van het Maak! avontuur. Het unieke lokaal werd geopend door Monica en Ivonne. 

Informatie over Maak!

Lees hier de informatie van Technolab over Maak!

Lees hier het interview dat juf Ivonne gaf over Maak! op de st. Josephschool.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.