071 5132 263
Wij zijn een SCOL school

De kinderboekenweek is gestart! Het thema is GigaGroen en het verhaal speelt zich dan ook af in het bos. Naja bos… De boekkabouters zijn op zoek naar een nieuw woonplekje, omdat ze (vanwege de hoge energierekening) hun paddenstoel moeten verlaten. Ze zijn op zoek naar een plekje waar het lekker warm is en ze veel kunnen lezen. De schoolbieb is natuurlijk ideaal! Maar wat maken de boekkabouters er een rotzooi van…

KBW collega’s

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.