071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Minimarkt groepen 5 en 6

Minimarkt groepen 5 en 6

11 november 2022 | Nieuws

Vandaag hebben de kinderen van de groepen 5 en 6 het textielblok bij Maak! afgerond tijdens de minimarkt. De leerlingen zijn hard bezig geweest met het upcyclen van hun eigen oude kleding en stof. In 5 lessen hebben ze verschillende technieken geleerd en hebben zo hun eigen producten ontworpen, met als doel: verkopen voor het zelfgekozen goede doel: Stichting viervoeters 

In totaal is er het fantastische bedrag van €360 opgehaald!! Wat een fantastische prestatie! Ouders en vooral kinderen: BEDANKT 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.