071 5132 263
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Prachtige opbrengst voor KiKa

Prachtige opbrengst voor KiKa

2 oktober 2023 | Nieuws

Leerlingen van de Josephschool in Leiden hebben met een sponsorloop ruim 40.000 euro opgehaald voor Stichting Kinderkanker (KiKa). Een van de leerlingen van de school werd gediagnosticeerd met lymfeklierkanker en dit was voor de leerlingenraad van de school aanleiding om de sponsorloop te organiseren.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.