Home Nieuws Leerlingenraad ontmoet wethouder van onderwijs Abdelhaq Jermoumi

Leerlingenraad ontmoet wethouder van onderwijs Abdelhaq Jermoumi

26 januari 2024 | Nieuws

Leerlingenraad ontmoet wethouder van onderwijs Abdelhaq Jermoumi

Vandaag is onze leerlingenraad met kinderen uit groep 6 en 7 met de wethouder van onderwijs in gesprek gegaan. Zij wilden graag met de wethouder praten over ons schoolplein. De leerlingen hebben het belang van een veilige afzetting om het schoolplein besproken. Er gebeuren op dit moment teveel ongelukken met de blokken die er nu staan. Als alternatief hebben zijn een groene haag en bollen gepresenteerd. Daarnaast bespraken zij dat de leerlingenraad graag meer mogelijkheden tot spelen zou willen hebben. Grotere voetbalbaldoeltjes, een klimrek en een hindernisbaan zijn gepresenteerd met voorbeelden. Wij zijn ontzettend trots op de leerlingenraad hoe zij dit gesprek hebben aangepakt en voorbereid. Knap gedaan!