Home Wie zijn we MR / GMR

MR / GMR

De medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit 4 ouders en 4 teamleden, die de ouders en het schoolteam vertegenwoordigen. Elk belangrijk besluit dat de directie wil nemen moet worden voorgelegd aan de MR. Op zijn beurt kan de MR elk standpunt dat hij heeft, kenbaar maken aan de directie of het schoolbestuur. De MR heeft bij sommige zaken adviesrecht, bij andere zaken instemmingsrecht. De MR vergadert ongeveer 5 tot 6 keer per jaar. Eén keer per jaar brengt de MR een kort schriftelijk verslag uit van alles wat hij heeft gedaan. Tussentijds informeert hij de achterban via de Nieuwsbrief en via de notulen van de vergaderingen. Eens per jaar worden leden van de MR gekozen uit de ouders en het schoolteam, in principe voor een termijn van 3 jaar.

Meer informatie over de Medezeggenschapsraad (MR) van de Josephschool vindt u in ons MR-reglement.

Leden MR schooljaar 2019 – 2020Van links naar rechts: Leanda van de Berg, Wieke Bertina,Tineke Geertsema,
Ellen Buschman, Koen de Wit, José Olsthoorn en Marion Vogelaars.

Personeelsgeleding;
Ellen van der Laaken (voorzitter)
José Olsthoorn (vice-voorzitter)
Marion Vogelaars
Leanda van den Berg

Oudergeleding:
Koen de Wit
Tineke Geertsema
Wieke Bertina
Ellen Buschman

Contact MR
mr@josephschool.nl

Vergaderdata MR
Tijdstip van 19.45 uur tot 21.45 uur

17-09-2019, Notulen MR 17-9-2019
15-10-2019
03-12-2019
14-01-2020
10-03-2020
14-04-2020
16-05-2020
30-06-2020

De vergaderingen van de medezeggenschapsraad zijn openbaar (met uitzondering van besloten gedeelten). Wilt u vergadering bijwonen als toehoorder, dan kunt u zich van te voren aanmelden via de mail: mr@josephschool.nl

Leden GMR van onze school (m.i.v. 2019 -2020)
Suzanne Frambach (personeelslid)
Mechteld van Veen-Oudenaarden, voorzitter GMR (ouder Josephschool)

Meer informatie over SCOL en Medezeggenschap.